Miloš Teodosić vam poručuje: Sad vidite da postoje važnije stvari od rijalitija!

Izvor: Svet, 22.Avg.2016, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Teodosić vam poručuje: Sad vidite da postoje važnije stvari od rijalitija!

A photo posted by Milos Teodosic (@milosteodosiic) on Sep 27, 2015 at 2:09am PDT


Srpski sportisti vraćaju se sa kući sa osam medalja, od kojih su dve zlatne, što našu zemlju svrstava na 32. mesto najuspešnijih na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.
Zlato su osvojili vaterpolisti i Davor Štefanek, srebro Tijana Bogdanović, odbojkašice, košarkaši, kajakaši Marko Novaković i Milenko Zorić, a bronzana odličja košarkašice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Ivana Španović.
Poslednji su nastupali košarkaški, koji su poraženi u finalu od Sjedinjenih Američkih Država.  Kapiten Miloš Teodosić imao je, međutim, posle te utakmice zanimljiv osvrt na uspehe našeg olimpijskog tima.


A photo posted by Milos Teodosic (@milosteodosiic) on Aug 21, 2016 at 2:44pm PDT


Treba da budemo zadovoljni i srećni i ponosni jedni na druge. Nadam se da smo na dve nedelje uspeli da oraspoložimo narod u Srbiji, da im pokažemo da imaju pametnija posla od rijalitija“, rekao je Teodosić.
Slažete li se sa Teom?


A photo posted by Milos Teodosic (@milosteodosiic) on Aug 21, 2016 at 2:50pm PDT




A photo posted by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Aug 20, 2016 at 4:07pm PDT


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I KAKVOG SU UKUSA MEDALJE? Nemanja Nedović zagrizao srebro, Milica poljubila bronzu (FOTO, VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2016

Naši košarkaši i košarkašice napravili su veličanstven, istorijski uspeh na Olimpijskim igrama.. . Obe selekcije supele su da osvoje medalje, devojke su uzele bronzu, a momci srebro.. Uobičajeni ritual je da se medalja zagrize posle osvajanja, a ovako je to uradio Nemanja Nedović, dok je Milica...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.