LJUBAV NA PJENU OD MORA: BOJANA I MARTIN U VEZI?!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV NA PJENU OD MORA: BOJANA I MARTIN U VEZI?!

Glumica Sanja Jovićević navodno započela romansu sa 21 godinu starijim kolegom Branimirom Popovićem

Ljubav ne zna za godine!

Sanja Jovićević i Branimir Popović, Bojana i Martin iz serije „Budva na pjenu od mora", započeli su nedavno ljubavnu romansu, saznaje Kurir!

- Sanja i Bane su se zbližili na snimanju serije, mada se znaju od ranije, jer je on profesor na Fakultetu dramskih umetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Cetinju, na kome ona studira - kaže naš sagovornik blizak glumcima i dodaje:

- Svideli su se jedno drugom, ali su se dugo dvoumili zbog velike razlike u godinama. Bane je stariji od nje čak 21 godinu, što nije zanemarljivo. Ipak, ljubav je prevagnula i oni se bukvalno ne razdvajaju, ali u javnosti ne priznaju vezu - ističe naš izvor.

Sanja juče nije odgovarala na naše pozive i SMS poruke, a do zaključenja ovog broja nismo dobili ni komentar Baneta Popovića.

(Z. M.)
Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumci iz serije “Budva ne pjenu od mora” u vezi!

Izvor: Tracara.com, 05.Mar.2012

Bojana i Martin iz serije Budva na pjenu od mora, odnosno glumci Sanja Jovićević i Branimir Popović su u vezi, piše današnji Kurir.'Sanja i Bane su se zbližili na snimanju serije, mada se znaju od ranije, jer je on profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, na kome ona studira. Svideli...

Nastavak na Tracara.com...

Mlada glumica u ljubavnoj romansi sa dvadeset godina starijim kolegom?! (Foto)

Izvor: Svet plus, 05.Mar.2012

Mlada glumica Sanja Jovićević, koja u popularnoj crnogorskoj seriji "Budva na pjenu od mora " tumači lik Bojane Bačić nedavno je započela ljubavnu romansu sa dvadeset godina starijim kolegom iz serije Branimirom Popovićem, koji u istoimenoj seriji tumači lik Martina.

Nastavak na Svet plus...

BUDVA NA PJENU OD MORA: BOJANA I MARTIN U VEZI VAN SERIJE!

Izvor: BezZabrane.com, 05.Mar.2012

Ljubav ne zna za godine! Sanja Jovićević i Branimir Popović, Bojana i Martin iz serije „Budva na pjenu od mora“, započeli su nedavno ljubavnu romansu, saznaje Kurir! - Sanja i Bane su se zbližili na snimanju serije, mada se znaju od ranije, jer je on profesor na Fakultetu dramskih...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.