Grčka ponudila Srbiji korišćenje distributivnog centra

Izvor: S media, 06.Jun.2010, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka ponudila Srbiji korišćenje distributivnog centra

Grčka je kompanijama iz Srbije ponudila korišćenje distributivnog centra za voće, povrće i meso koji se nalazi u Solunu, izjavio je danas ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević.

"To je prilika za naše poslovne ljude da u svom komšiluku obezbede kvalitetno tržište", kazao je ministar i dodao da bi se na taj način omogućilo "povećanje izvoza agrarnih proizvoda na tržište >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Grčke".

Milosavljević je nakon povratka iz Grčke, gde je boravio sa srpskom političko-privrednom delegacijom, objasnio da je o korišćenju distributivnog centra u Solunu razgovarao sa ministarkom ekonomije, konkurentnosti i pomorstva Grčke Lukom Kaceli, dodavši da su konstatovali da je "robna razmena Srbije i Grčke daleko ispod

potencijala naših privreda, želja i mogućnosti ekonomija".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka ponudila Srbiji korišćenje distributivnog centra

Izvor: Beta, 06.Jun.2010

BEOGRAD, 6. juna 2010. (Beta) - Grčka je kompanijama iz Srbije ponudila korišćenje distributivnog centra za voće, povrće i meso koji se nalazi u Solunu, izjavio je u nedelju ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević..."To je prilika za naše poslovne ljude da u svom komšiluku...

Nastavak na Beta...

„Jugoslavija“ i „Metropol“ čekaju kraj radova

Izvor: Danas, 06.Jun.2010

Rekonstrukcija hotela „Metropol“ i „Jugoslavija“ biće završena u narednih devet meseci, odnosno dve godine, izjavio je danas ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.