Cvetković: Obavljen veliki posao u obnovi Kraljeva

Izvor: Studio B, 08.Jul.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Obavljen veliki posao u obnovi Kraljeva

Obavljen je veliki posao u obnovi Kraljeva koje je 3. novembra 2010. pogodio zemljotres, kazao je tokom posete tom gradu premijer Mirko Cvetković.

"Uradili smo veliki posao za manje od godinu dana, a čitava ova aktivnost je urađena bez ijedne afere, problema, jer smo shvatili da ukoliko dođe do povlađivanja ponuđačima, ovaj posao može da se pretvori u svoju suprotnost. Ovde se to nije desilo, jer se radilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na transparentan način", ocenio je Cvetković.

Premijer sa delegacijom Vlade prisustvuje polaganju kamen-temeljca za sportsku dvoranu.

Cvetković je novinarima kazao da će ukupna pomoć države Kraljevu biti veća od dve milijarde dinara.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: U Kraljevu bez afera

Izvor: B92, 08.Jul.2011

Kraljevo -- Obavljen je veliki posao u obnovi Kraljeva, koje je 3. novembra 2010. pogodio zemljotres, rekao je tokom posete tom gradu premijer Mirko Cvetković...Cvetković je rekao da će pomoć države Kraljevu biti veća od dve milijarde dinara..."Čitava ova aktivnost je urađena bez ijedne afere,...

Nastavak na B92...

Cvetković: Obavljen veliki posao u obnovi Kraljeva

Izvor: EMportal, 08.Jul.2011

Obavljen je veliki posao u obnovi Kraljeva koje je 3. novembra 2010. pogodio zemljotres, kazao je danas tokom posete tom gradu premijer Mirko Cvetković.

Nastavak na EMportal...

CVETKOVIĆ POLOŽIO KAMEN-TEMELJAC ZA SPORTSKU HALU U RIBNICI

Izvor: Kurir, 08.Jul.2011

KRALJEVO - Premijer Srbije Mirko Cvetković i ministri Oliver Dulić i Milan Marković položili su kamen-temeljac za sportsku halu u kraljevačkom naselju Ribnica..."Obavljen je veliki posao u obnovi Kraljeva koje je 3. novembra 2010. pogodio zemljotres", kazao je premijer Mirko Cvetković. "Uradili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.