Cvetković: U Kraljevu bez afera

Izvor: B92, 08.Jul.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: U Kraljevu bez afera

Kraljevo -- Obavljen je veliki posao u obnovi Kraljeva, koje je 3. novembra 2010. pogodio zemljotres, rekao je tokom posete tom gradu premijer Mirko Cvetković.

Cvetković je rekao da će pomoć države Kraljevu biti veća od dve milijarde dinara.

"Čitava ova aktivnost je urađena bez ijedne afere, problema, jer smo shvatili da ukoliko dođe do povlađivanja ponuđačima, ovaj posao može da se pretvori u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suprotnost. To se nije desilo, jer se radilo na transparentan način", kaže Cvetković.

Cvetković je istakao da je već više od 400 montažnih kuća završeno, a ostalo je još oko stotinu da se uradi.

"Ova iskustva pokazuju da i u najvećoj krizi, kada nas pogode elementarne nepogode, možemo da budemo solidarni, što podrazumeva i Vladu Srbije i preduzeća i pojedince", rekao je Cvetković.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.