NASTUP ZA OSKARA: Čarobna Martija (12) nestvarno otpevala hit Kristine Agilere i HIPNOTISALA žiri! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTUP ZA OSKARA: Čarobna Martija (12) nestvarno otpevala hit Kristine Agilere i HIPNOTISALA žiri! (VIDEO)

Martija Stanojković (12) predstavila se u drugoj finalnoj večeri "Pinkovih zvezdica" pesmom Kristine Agilere "Bound To You", i potpuno zadivila žiri, kako svojim vokalom, tako i kompletnim umetničkim nastupom.

Dvanaestogodišnja Martija načisto je očarala sve u studiju svojim nastupom, pa su članovi žirija imali samo komplimente.

- Apsolutno si nas hipnotisala, imaš ozbiljnu moć, svi su gledali u tebe - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Milan Stanković, dok je Jelena Tomašević prokomentarisala kako je ovo bio nastup za Oskara!

Foto: TV Pink

- Reći ću ti nešto što još nisam rekla u ovom takmičenju. T si moja apsolutna pobednica! Ti izgledaš kao da imaš 12 godina, a na sceni kao da imas 25. Neverovatna si! Previše sam lična kada si ti u pitanju - istakla je Goca Tržan, a Leontina je samo izjavila kako je u pojedinim momentima ostajala bez daha...

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.