Evo za kakvu se haljinu odlučila Meryl Streep na sinoćnoj dodeli Oscara

Izvor: Tracara.com, 27.Feb.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo za kakvu se haljinu odlučila Meryl Streep na sinoćnoj dodeli Oscara

(foto: Instagram/usweekly) Nakon što je dizajner Karl Lagerfeld uvredio Maryl Streep, iznoseći optužbe da je tražila novac kako bi na dodeli Oskara nosila Chanel, slavna glumica mu je to dosta zamerila i na svečanoj ceremoniji odlučila se za odevnu kombinaciju druge modne kuće. 67-godišnja rekorderka po broju nominacija za prestižnu nagradu, sinoć je očarala na crvenom tepihu noseći dugu, plavu haljinu. Ona se opredelila za Elie >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Saab kreaciju, koja joj je odlično pristajala i mada je kreativni direktor Chanela priznao da je pogrešio u vezi Streepove, ona ovo nije nasmejano dočekala. Ostale odevne kombinacije sa crvenog tepiha možete pogledati OVDE. (foto: Instagram/nanatheskystars) Za detaljne izveštaje sa crvenog tepiha, pratite priče u na Instagramu sajta Savrsena.com!
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Postigla si cilj (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Feb.2017

Američka glumica doživela "nezgodu" na crvenom tepihu. Sad svi znamo ko je, doduše, tako da je verovatno postigla upravo ono što je planirala...Foto: YouTube, screenshot..Blanka Blanko, američka glumica koju je časopis GQ svrstao među najseksepilnije cice za 2017, na dodelu Oskara došla je bez...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.