Šekarićeva 390 krugova na Trofeju Beograda

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Dec.2012, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šekarićeva 390 krugova na "Trofeju Beograda"

BEOGRAD - Jasna Šekarić (Crvena zvezda) je zabeležila najvredniji rezultat na „Trofeju Beograda“, prvog dana 37. „Internacionalnog prvenstva Beograda“ u Hali sportova  u Novom Beogradu od 390 krugova vazdušnim pištoljem (po serijama 97, 98, 99, 96).  Da je bilo ekipnog takmičenja, naša reprezentacija ovim oružjem u kojoj su  Bobana Veličković (Bor 030) sa 387 krugova i Zorana Arunović (Crvena zvezda) sa 384 kruga sa ukupno 1.161 krugom bi izjednačila ekipni svetski rekord koji drže Ruskinje i Kineskinje!


Ukupno,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Šekarićeva vrhunski za „Trofej Beograda”

Izvor: Politika, 16.Dec.2012, 19:53

Prvog dana 37. internacionalnog prvenstva Beograda za „Trofej Beograda” u gađanju vazdušnim oružjem u Hali sportova zablistala je Jasna Šekarić, koja je na takmičenje došla sa svečanosti na kojoj je primila „Specijalno priznanje” Sportskog saveza Srbije...To kao da joj je povećalo samopouzdanje...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.