Karlos Moja ljut i na Rafu: Da li je moguće da najbolji neće da igraju za Španiju?

Izvor: Blic, 19.Sep.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlos Moja ljut i na Rafu: Da li je moguće da najbolji neće da igraju za Španiju?

Selektor Dejvis kup reprezentacije Španije Karlos Moja najavio je ostavku na tu funkciju, posle eliminacije iz Svetske grupe.

"Ne mogu da verujem da su od svih Španaca u prvih 100 samo Bautista i Granoljers mogli da igraju, a da je bilo toliko povreda, umora i nedostatka motivacije", rekao je Moja u intervjuu za "El pais".

Prvi je zbog povrede od Dejvis kupa odustao drugi teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rafael Nadal, a potom je još sedam od najboljih 12 španskih tenisera u elitnoj diviziji iz raznih razloga odbilo poziv u reprezentaciju.

Moja je poručio Huanu Karlosu Fereru, njegovom mogućem nasledniku na kormilu Španije. da bude strpljiv u "ubeđivanju elitnih špankih igrača da igraju za reprezentaciju".

Španija prvi put posle 19 godina neće igrati u Svetskoj grupi, pošto je prošle nedelje u baražu za opstanak izgubila od Brazila sa 3:1.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Sramota je da mladi ne igraju DK"

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 16:08

Španski teniser Felisijano Lopes izjavio je da je sramota da mladi igrači odbijaju da igraju za reprezentaciju u Dejvis kupu...“Ne mogu da razumem da mladi teniseri ne žele da igraju u Dejvis kupu i da nemaju želju. Teniska federacija nam je svima pomogla i vreme je da mladi nešto vrate nazad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.