Janko konačno na terenu kao deo Dejvis kup reprezentacije! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko konačno na terenu kao deo Dejvis kup reprezentacije! (FOTO)

Naš teniser je postavio fotografiju sa selektorom i saigračima, dajući do znanja koliko je srećan što je ponovo na "poslu"

Konačno se Janko Tipsarević vratio na teren! Ove nedelje se naš teniser otarasio štaka bez kojih nije mogo da funkcioniše prethodnih meseci, a sam Janko je govorio koliko mu je teško bez tenisa.

Fotografija na kojoj je naš teniser u društvu selektora Dejvis >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kup reprezentacije Bogdana Obradovića, ali i svojih saigrača Viktora Troickog, Nikole Milojevića, Nenada Zimonjića i Dušana Lajovića, jasno stavlja do znanja koliko našem teniseru znači što se vratio svom “zanatu”.

Povreda pete koju je doživeo u januaru 2013. godine, a koja je kulminirala u oktobru, zadavala je velikih muka nekada 8. reketu sveta, a mnogi medicinski tretmani nisu pomogli da se vrati na teren sve do operacije tumora sredinom septembra.

Ostaje još da vidimo da li će Janko, koji više nema plasman na ATP listi, biti fit za meč Dejvis kupa od 6. do 8. marta naredne godine protiv reprezentacije Hrvatske.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.