Zvezda zvala navijače, evo kako izgledaju tribine! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zvala navijače, evo kako izgledaju tribine! (foto)

Teško je proceniti koliko će navijača doći na večerašnji duel Crvene zvezde i Sasuola, ali kadrovi zabeleženi 45 minuta pre početka ne slute na dobro.

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušao je da animira navijače i privoli ih na stadion za večerašnji duel sa Sasuolom ali sve sluti na to tribine neće biti dobro popunjene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jasno je da su navijači razočarani rezultatom iz prvog susreta pa se ne očekuje da večeras na revanš dođe više od dvadesetak hiljada gledalaca.

Prethodnih dana bilo je oprečnih informacija vezano za prodaju karata zbog čega nije moguće dati jasan odgovor na pitanje koliko navijača će doći na stadion "Rajko Mitić", a evo kako su tribine izgledale 45 minuta pre početka meča.

Više o tome u kojim sastavima igraju večerašnji rivali mogli ste da čitate OVDE, a podsećamo da utakmica počinje u 20 časova i 30 minuta.

45 min. pre početka utakmice pic.twitter.com/wG5mkisDZc

— Zoran Djorovic (@djoradjora71) August 25, 2016
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.