Zvezda uzvraća udarac: Mileru, KAŽNJEN SI!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda uzvraća udarac: ''Mileru, KAŽNJEN SI!''

Nije se dugo čekalo na zvaničnu reakciju iz Crvene zvezde mts posle najnovijih istupa doskorašnjeg košarkaša ovog kluba Kvinsija Milera.

Veliku prašinu u javnosti danas je izazvao Kvinsi Miler, bivši košarkaš šampionskog tima Crvene zvezde, koji se letos preselio u redove Makabija iz Tel Aviva, zajedno sa Maikom Cirbesom.

On je na Tviteru polemisao sa navijačima Crvene zvezde, tvrdeći pritom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da mu je Zvezda ostala dužna 65.000 dolara.

Opširnije o njegovim tvrdnjama čitajte OVDE, a ubrzo zatim usledila je i reakcija iz Zvezde.

Na zvaničnim klupskom sajtu se oglasio direktor KK Crvena zvezda mts Davor Ristović, koji je podsetio Amerikanca da je tokom svog boravka u redovima srpskog šampiona činio i određene disciplinske prekršaje zbog kojih su mu izrečene i odgovarajuće kazne.



"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su prema bivšem igraču našeg kluba Kvinsiju Mileru, postojale određene obaveze, i po tom pitanju, klub je bio u stalnom kontaktu sa njegovim agentom.

Shodno pravilniku KK Crvena zvezda mts, sa kojim su upoznati svi igrači pre potpisivanja ugovora, postoje bonusi za ostvarene uspehe, ali i sankcije i kazne, za nepridržavanje odredaba istog pravilnika.

KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub da bi putem medija na bilo koji način komunicirao sa svojim bivšim igračem, koji je po više stavki disciplinskog pravilnika kažnjen za grubo nepridržavanje ugovora, o čemu je takođe uredno obavešten njegov menadžer, i o čemu klub poseduje vrlo obimnu dokumentaciju"
, poručio je Ristović u saopštenju i naglasio da se ovim povodom više neće oglašavati.

Na kraju, Zvezda je na klupskom sajtu na sledeći način poželela uspešan oporavak Mileru, posle nedavne povrede koju je doživeo:

''Sadašnjem igraču Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je važeći višegodišnji ugovor potpisao 13.marta 2016.godine u Beogradu nakon utakmice sa Panatinaikosom, želimo brz oporavak i uspešan povratak na teren'', poručuju iz Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.