Zvezda tempirala bombu: NBA pojačanje na Malom Kalemegdanu!?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda tempirala "bombu": NBA pojačanje na Malom Kalemegdanu!?

Beogradom kruži "ekskluzivna" informacija - Crvena zvezda planira da angažuje Kostasa Papanikolaua! Grčki reprezentativac na meti je jedinog srpskog predstavnika u Evroligi, ali koliko je realno da se iz NBA lige uputi baš ka ovom delu Starog kontinenta?

Videćemo...

Ideja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kluba sa Malog Kalemegdana je da bivšem članu Arisa, Olimpijakosa, Barselone i Hjustona, odakle je trejdovan u Denver, gde nije izborio mesto u takmičarskom pogonu za predstojeću sezonu, ponudi jednogodišnja saradnja.

Papanikolau je rođen 1990. godine, igra na poziciji krila, a s obzirom da je Dejan Radonjić upravo zahtevao jednog igrača koji pokriva pozicije "tri" i "četiri", ne treba odbaciti mogućnost da se pojavi u srpskoj prestonici.

Sudbina Evroligine "Zvezde u usponu" iz 2012. godine i dalje se ne zna, ali su, prema pisanju prestoničkih medija, crveno-beli spremni da angažuju još jednog igrača, Amerikanca, koji igra "čistu četvorku".

Ne treba izostaviti informaciju da je Papanikolau u Rokitsima imao godišnju platu od 4,8 miliona dolara, što je nešto manje od Zvezdinog budžeta za sezonu 2015/16. Ukoliko plania da počne pregovore sa osvajačem triple krune, moraće da se "pomiri" sa daleko manjim primanjima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.