Zvezda naučila lekciju - Kazahstanci su prošlost, a sad - Sparta! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda naučila lekciju - Kazahstanci su prošlost, a sad - Sparta! (video)

Crvena zvezda je uspela da savlada Irtiš u revanš meču u Beogradu i da tako prođe u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crvena zvezda nije ponovila grešku kada je pre dve sezone ispala od kazahstanskog tima u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Ovoga puta je četa Vladana Milojevića bila bolja od ekipe Irtiša sa 2:0 (1:0), pa ukupnim rezultatom 3:1 ide u trećem kolu kvalifikacija na Spartu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Praga.

Dobro je počelo po crveno-bele, gostujući fudbaleri su imali problema sa aklimatizacijom, pa je naš tim počeo sa dosta šansi.

Gol je usledio u 10. minutu, nakon faula na nekih 20 metara od gola, Donald je uzeo loptu, šutirao i pogodio sam ugao gola Irtiša za 1:0!

Šest minuta kasnije dobra kombinacija fudbalera Crvene zvezde, na kraju je Boaći mogao da uđe u šansu, ali je golman Irtiša stigao pre do lopte. Imao je šansu i Srnić nakon dodavanja Stojkovića, a onda u 22. minutu fenomenalna šansa.

Boaći je pogrešio, nije dobro dodao loptu Anđelkoviću koji je bio sam na drugoj strani, imali su igrači Zvezde 2 na 1 u tom trenutku...

Srnić je imao još jednu šansu, njegov udarac je završio pored gola, a fudbaleri Irtiša su mogli da ugroze Zvezdin gol jedino pred sam kraj poluvremena kada je Fonseka poslao loptu pored gola.

U nastavku Savić je pripretio glavom u 58. minutu, do tog minuta nije bilo dobrih akcija niti jednog niti drugog tima, Crvenoj zvezdi je falio završni pas. Milojević je bio veoma nervozan zbog toga, očekivala se bolja reakcija njegovih izabranika.

Kanga je imao sjajan šut u 61. minutu meča sa nekih 20 metara, malo je falilo da Zvezda povede sa 2:0.

Samo minut kasnije Rikardinjo je poslao dobru loptu u peterac, ali je golman gostiju bio priseban, da bi nakon toga i Boaći lomio protivničkog fudbalera u kaznenom prostoru, ali je loše šutirao.

Visio je gol u vazduhu, a onda je na scenu stupio Slavoljub Srnić svojim drugim golom u ovoj sezoni.

Branko Jovičić je protutnjao po levoj strani, uputio povratnu loptu Slavoljubu Srniću, koji nije imao problem da savlada Loriju - 2:0!



Debitovao je i Aleksandar Pešić do samog kraja meča, a Crvena zvezda je lagano privodila utakmicu kraju, na najbolji mogući način.

Stadion "Rajko Mitić"

Gledalaca: 22000

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za LE

Crvena zvezda - Irtiš 2:0 (1:0)

Strelci: Donald u 10. i Srnić u 76. minutu


Zvezda: Manojlović - Stojković, Savić, Le Talek, Anđelković - Jovičić, Donald (od 89' Račić) - Srnić (od 81' Pešić), Kanga, Rikardinjo (Od 72' Ruiz) - Boaći.

Irtiš: Lorija - Kislitšin (Darabajev), Duatov, Maslać, Stamenković, Živković - Fonseka (Popov), Geterijev (Fofana), Rodrigo Antonio, Kalinin - Bugaev.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), petak, 1.932.470 dinara: Kairat skinuo dva miliona

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2017, 08:47

Potop Kazahstanaca u Albaniji skupo koštao kladioca iz Beograda..Ako je MOZZARTOV kladilac iz Beograda, kreator ovog tiketa, navijač Crvene zvezde, Kairat mu je definitivno najomraženiji klub na svetu!..Ekipa koja je pre dve godine izbacila crveno-bele iz Evrope u četvrtak je oborila tiket vredan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.