Zvezda bez Gudurića na Fener, neizvestan Mitrović

Izvor: B92, 07.Dec.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Gudurića na Fener, neizvestan Mitrović

Košarkaši Crvene zvezde biće oslabljeni na gostovanju kod Fenerbahčea jer je zbog bolesti van tima Marko Gudurić, dok je neizvestan nastup Luke Mitrovića.

Crveno-beli u četvrtak gostiju u Istanbulu trećeplasiranom timu Evrolige (7-3), gde će početi tešku seriju mečeva u elitnom takmičenju.

"Fenerbahče je zadržao tim iz prošle godine koji je stigao do finala Evrolige u Berlinu, a na klupi je Željko Obradović, najbolji i najtrofejniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener u Evropi. Samo ti podaci jasno govore o kvalitetu našeg narednog protivnika, bez potrebe da se ističu ambicije Fenerbahčea koje su svima dobro poznate. Na sve to, mi smo opterećeni velikim problemima, bićemo veoma oslabljeni. Marko Gudurić nije krenuo na put zbog bolesti, dok je pod velikim znakom pitanja da li i koliko ćemo moći da računamo na Luku Mitrovića", rekao je Radonjić.

Posle Fenera Zvezda će ovog meseca igrati protiv Budućnosti, MZT-a i Cedevite u ABA ligi, a u Evroligi protivnici će joj biti Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i CSKA.

"Imamo i još nekoliko rovitih igrača, što jasno govori da nas čeka izuzetno težak meč. Bez obzira na do sada najteže okolnosti, naš osnovni cilj je da damo maksimum i odigramo dobru utakmicu u Istanbulu koja označava početak izuzetno teške serije utakmica u decembru", dodao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde doputovali su u Istanbul, gde će sutra od 18.45 igrati protiv Fenerbahčea, utakmicu 11. kola Evrolige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.