Zvezda: Trofeji obavezuju, ništa od Skorcanitisa

Izvor: RTS, 03.Jul.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Trofeji obavezuju, ništa od Skorcanitisa

Predsednik košarkaškog kluba Crvena Zvezda Nebojša Čović rekao je da svi osvojeni trofeji u prethodnoj sezoni obavezuju da se u narednoj naprave još bolji rezultati.
Osvajanjem pehara namenjenog šampionu Srbije košarkaši Zvezde doneli su 600. trofej Sportskom društvu Crvena zvezda.

Taj uspeh obeležen je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u prostorijama Sportskog društva. Predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Ivan Todorov je predsedniku kluba sa Malog Kalemegdana uručio pehar izrađen specijalno za ovu priliku.
"Veliko mi je zadovoljstvo što sam u ime Košarkaškog kluba Crvena zvezda primio priznanje povodom osvajanja 600. trofeja od osnivanja Zvezde. Moram da se zahvalim ljudima iz sportskog društva i navijačima Zvezde, jer ja nisam čovek koji zaboravlja 2011. godinu i šta se tada sve dešavalo. Imali ste poverenje i strpljenje, nije to bio lak put, ali hvala vam na tome kao i za svu pomoć i razumevanje koju ste imali", rekao je Čović.
Čović je istakao da je uveren u još bolje rezultate, kako njegove ekipe, tako svih klubova na nivou sportskog društva.
"Mi smo ove sezone osvojili gotovo sve, nismo samo Evroligu, što i nije bilo realno očekivati. Objedinili smo sve titule od pionirske do seniorske selekcije, a svi ti trofeji nas obavezuju da u narednoj sezoni napravimo još veći iskorak. Ne volim euforiju, doduše to je dobra energija, ali moramo da budemo realni... Uveren sam da možemo da ostvarimo još bolje rezultate u košarkaškom klubu, ali i na nivou celog sportskog društva", kazao je Čović.
Inače, u ne toliko odvojenoj priči, tokom prethodna 24 časa prostrujala je priča da bi Crvena zvezda mogla da angažuje grčkog centra Sofoklisa Skorcanitisa. To je u petak demantovano.
"Skorcanitis je izvanredan igrač, sigurno jedan od najboljih centara Evrope, ali sa njim ili njegovim menadžerom niko iz kluba nije bio u kontaktu, niti je o njemu kao potencijalnom pojačanju bilo ko razmišljao. Drago nam je da nas mediji, evropski i domaći, dovode u vezu sa igračima renomea Skorcanitisa, ali jednostavno moram da kažem da taj transfer uopšte nije realan", izjavio je Ristović za sajt kluba.
Ristović je potom istakao da se ubuduće neće oglašavati u medijima povodom spekulacija oko pojačanja, kao i da će navijači odmah saznati ako klub nekoga dovede.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.