Zvezda - Najveće pojačanje stiže u ponedeljak?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Najveće pojačanje stiže u ponedeljak?

Zvezda je juče predstavila još dvojicu novajlija, ali to nije sve od crveno-belih u letnjem prelaznom roku.

Kako se bliži sam kraj letnjeg prelaznog roka, sve je izvesnije da će se Slavoljub Srnić vratiti u Crvenu zvezdu, u klub u kome je i ponikao.

Prethodnih dana smo pisali da je još uvek aktuelni fudbaler Čukaričkog ovog leta na raskrsnici, između inostranstva, konkretno Selte i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, ali s obzirom da su Španci suviše oklevali, mladi reprezentativac Srbije je sada bukvalno na pragu Zvezde, što je u izjavi za ''Sport'' potvrdio i poslovni direktor crveno-belig Stefan Pantović.

''Mislim da ovaj posao treba da bude završen u ponedeljak i da se tako ovaj igrač vrati u Zvezdu'', izjavio je Pantović.

Ono što je takođe bitan faktor u celoj priči, jeste i transfer Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva, pošto se očekuje da Izraelci odmah Zvezdi uplate obeštećenje, a od tih sredstava, klub iz Ljutice Bogdana bi završio posao oko transfera Slavoljuba Srnića.

Podsetićemo samo da je Zvezda ovog leta od napadača već dovela Uga Vijeru, a  juče i Predraga Sikimića iz Voždovca, a Srnićevim transferom bi stavljena tačka na veoma zapažen posao crveno-belih u letnjem prelaznom roku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVEZDA KOMPLETIRALA SASTAV: Najveće pojačanje stiže u ponedeljak

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2015

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak će kompletirati sastav za jesenji deo sezone 2015/2016.. . Kako poručuju iz najtreofejnijeg srpskog kluba, a prenosi list Sport, Slavoljub Srnić bi u ponedeljak trebalo da se vrati u klub u kome je ponikao. Od posla između Čukaričkog i Selte neće biti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.