Znači li ovo da nema ništa od Zvezdine transfer bombe?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znači li ovo da nema ništa od Zvezdine ''transfer bombe''?

Medijske spekulacije nedavno su probudile nadu navijača Crvene zvezde da bi iskusni as mogao da pojača njihove redove, ali najnovije informacije nagoveštavaju da će Zvezda imati veliku konkurenciju u tom pokušaju.

U poslednjih mesec dana spekuliše se da bi Marko Marin mogao da bude jedno od pojačanja Crvene zvezde, i to ono najatraktivnije, ali kako vreme prolazi, utisak je da su šanse za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve manje.

Podsetimo, 27-godišnji Marin je član londonskog Čelsija koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u turskom Trabzonu i ovog leta bi trebalo da se vrati u London.

Ali, na njega na Stamford Bridžu i dalje ne računaju, ili bar nema takvih nagoveštaja, čega je svestan i sam fudbaler.



''Teško je reći... Nije dovoljno samo nekoliko kvalitetnih utakmica za Trabzon, već kompletna sezona. Nikad se ne zna, ali za sada ne izgleda tako''
, objašnjava Marin.

A najnovije informacije u vezi sa njim govore da bi Marin mogao da karijeru nastavi u Galatasaraju. Navodno je njegov menadžer već stupio u kontakt sa čelnicima kluba iz Istanbula, koji bi uskoro trebalo da odluče da li će krenuti u realizaciju transfera.

I to nije sve, pošto svoju priliku da angažuje Marina vreba i Rizespor, prema saznanjima turskih medija.

Sve u svemu, vreme ne radi za Zvezdu kada je u pitanju transfer Marina...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.