ZVEZDO, OSEDEĆU: Bivši napadač crveno-belih teško podneo novo posrtanje (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDO, OSEDEĆU: Bivši napadač crveno-belih teško podneo novo posrtanje (FOTO)

Bivši fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica poznat je kao temperamentna osoba i veliki Zvezdaš, pa mu baš iz tih razloga teško pada svaki neuspeh crveno-belih.

Crvena zvezda bila je blizu poraza, a onda i nadomak pobede protiv Radničkog iz Niša, ali je na kraju osvojila samo bod, što je razočaralo njene navijače. Među njima i Filipa Kasalicu, bivšeg fudbalera kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’, a njegova reakcija na remi sa Nišlijama na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tviteru bila je veoma interesantna.
Inače, njegov profil izgleda kao da od neke navijačke grupe, a ne fudbalera koji igra u Aziji, prepun tvitova i ‘retvitova’ o Crvenoj zvezdi.
Tako je u toku meča na njegovom profilu stajao tvit sa slikom stadiona ‘Rajko Mitić’ u plamenu u režiji ‘Delija’, da bi po završetku vrlo zanimljive utakmice napisao:
Ja cu osedeti vrlo brzo ako se ovako nastavi!!!
— Filip Kasalica (@Filip_Kasalica) July 31, 2015


The post ZVEZDO, OSEDEĆU: Bivši napadač crveno-belih teško podneo novo posrtanje (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Meraklije dočekale igrače Radničkog [video]

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Avg.2015

Navijači Radničkog iz Niša u noći između petka i subote dočekali svoje junake iz Beograda na Čairu...Dok su na stadionu "Rajko Mitić" navijači Crvene zvezde tugovali i tražili hitan sastanak sa upravom, odnosno korenite promene koje bi zaustavile posrtanje crveno-belih, u Nišu se slavilo...Meraklijama...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.