Ural iz Jekaterinburga bolji od Crvene zvezde

Izvor: RTS, 13.Feb.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ural iz Jekaterinburga bolji od Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ruskog Urala 2:1 (0:0) u prijateljskoj utakmici na pripremama na Kipru.
Strelci za Ural bili su Aleksandr Dančev u 54. i Čileanac Herson Asevedo u 84. minutu iz slobodnog udarca, dok je gol za Zvezdu postigao Ugo Vijera u 57. minutu.

Trener Miodrag Božović izveo je na teren postavu za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koju se pretpostavlja da će početi prolećni deo sezone narednog vikenda protiv Mladosti iz Lučana. Za tim sa "Rajka Mitića" su igrali Kahriman, Petković, Edson, Luković, Ibanjez, Le Talek, Donald, Grujić, Katai, Srnić, Vijera. Šansu su još dobili Mihajlović, Babunski i Orlandić.
Kasnije u subotu Zvezda će odigrati još jedan meč, protiv Kubanja, a na terenu će biti "rezervisti".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdini 'rezervisti' za pravu uvertiru

Izvor: B92, 13.Feb.2016

Fudbaleri Crvene zvezde na pravi način zaključili su pripreme, pošto su savladali Kubanj sa 2:0...Prvi pogodak postigao je Petar Orlandić u 83. minutu, koji je iskoristio centaršut Gavrića, da bi trijumf potvrdio Rendulić na dva minuta do kraja...U prvih pola sata Rusi su bili bolji, poništen...

Nastavak na B92...

"Grofu" Božoviću je sve jasno!

Izvor: Mondo, 13.Feb.2016

Pred povratak u Beograd, trener Crvene zvezde kaže da već sada zna ko će početi utakmicu narednog vikenda. Babunski, Ristić i Plavšić se ozbiljno nameću...Do prve utakmice u prolećnom delu prvenstva ima još sedam dana, ali trener crveno-belih nema više nijednu dilemu oko startnih 11...Šef...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.