UŽIVO: Prečka za Zvezdu pred poluvreme!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Prečka za Zvezdu pred poluvreme!

Šampion Srbije u utakmici 13. kola Superlige Srbije gostuje u Kragujevcu. Duel ekipa sa potpuno različitim ambicijama u šampionatu.

Sa novim kapitenom, iako je i stari na terenu, a samo dan posle tragedije koja se dogodila u Istanbulu, fudbaleri Crvene zvezde počeli su meč 13. kola Jelen Superlige.

U Kragujevcu, na "Čika Dači", sa čijih se tribina skandira ime tragično preminulog navijača Marka Ivkovića, Radnički 1923 - Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 0:0.

U toku je prvo poluveme. Najbolju šansu imao je Bosančić u 27. minutu, ali nije bio precizan sa pet metara, a onda je u 45. minutu Rakić pogodio prečku posle sjajne lopte u prostor koju je dobio.

Navijači Crvene zvezde istakli su zastavu sa imenom preminulog druga i povremeno pevaju samo "Dobro znaj da uvek tu sam ja..."

Radnički Kragujevac - Crvena Zvezda pic.twitter.com/Rstmp08UGg

— Српски Навијачи (@SerbianUltras) November 22, 2014

Ostanite uz MONDO, pratićemo utakmicu UŽIVO!

RADNIČKI: Trifunović, Terzić, Jašić, Osei Bonsu, Rosić, Kovačević, Bubanja, Vidović, Tiodorović, Arseić Milovanović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković - Lazić, Mijailović, Planić, Rakić, Lazović, Pečnik, Pavićević, Bosančić, Ristić, Kovačević.

NAJAVA MEČA

Crvena zvezda želi bodove u šampionskoj trci, Radnički za goli život u Superligi!

Beograđani ne bi trebalo da imaju težak zadatak u Kragujevcu. Crveno-beli odlaze u goste ekipi koja je samo jednom pobedila u prethodnih 12 kola, a još tri boda osvojila je igrajući nerešeno.

Radnički je na začelju sa čak četiri boda manje od imenjaka iz Niša i Napretka, ekipe koja u nedelju dolazi u Beograd na megdan Partizanu.

Šampion je u srce Šumadije došao oslabljen. Trener Nenad Lalatović ni na ovoj utakmici neće moći da računa na najjači sastav. Marko Petković će biti van stroja nekoliko meseci, od nedavno je iz radnog pogona izbačen i drugi golman Damir Kahriman, Vukan Savićević imao je problem sa povišenom temperaturom, dok Danijela Avramovskog muči zadnja loža.

Uprkos svim kadrovskim problemima, Zvezda je apsolutni favorit na "Čika Dači" i sve osim pobede predstavljalo bi prvorazrednu senzaciju.

TOK UTAKMICE

9 - Po jedna polušansa na obe strane na otvaranju utakmice, ali bez pravih opasnosti po golmane.

13 - Navijači Radničkog tražili su jedanaesterac, posle duela Lazića i Milovanovića u trenutku centaršuta sa leve strane, ali se arbitar Danilo Grujić nije oglasio.

17 - Prva prilika za Zvezdu. Posle centaršuta Lazovića iz kornera, Lazić je bio najviši u skoku na drugoj stativi, ali je njegov udarac glavom jedan od igrača Radničkog izbacio u korner.

Samo minut kasnije, Lazović je "probio" po desnoj strani i centrirao, ali je lopta otišla malo iza leđa Rakića, koji je bio u naletu. Tvrda utakmica za sada, po prilično lošem terenu, ali Zvezda u blagoj inicijativi.

Aplauz celog stadiona u 25. minutu, za tragično preminulog Marka Ivkovića (25). #zvezda#radnicki1923#fkcz

— Nikola Janković (@nixonbelgrade) November 22, 2014

27 - Šansa, konačno! Dobrih desetak minuta prošlo je bez ikakvih uzbuđenja, a onda je Bosančić imao veliku priliku da zatrese mrežu sa pet metara. On je skočio posle centaršuta Mijailovića sa leve strane i jako loše zahvatio loptu glavom iz odlične pozicije za gol, iako nije bio u duelu sa odbrambenim igračima Radničkog.

37 - Zvezda igra u tempu "jedan napad na 10 minuta". Posle šansi u 17. i 27. minutu, u 37. Mijailović je centrirao sa leve strane, ali je Rakiću "skinuta" lopta s noge malo pre šuta.

38 - Slobodnjak za Radnički na 17 metara od gola, sa idealne pozicije za desnonogog igrača. Faul je napravio Lazić i tako sprečio opasan napad Radničkog.

40 - Arsić je "ukrao" šut Terziću i pogrešio. Probao je levom nogom "oko" živog zida, ali nije bio ni blizu... Terzić se nije ljutio iako je bilo logično da on šutira.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UMALO VOĐSTVO ZVEZDE: Rakić zatresao prečku (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Nov.2014

Fudbaleri Crvene zvezde i gostuju danas u Kragujevcu ekipi Radničkog, na poluvremenu nema golova, a najbolju šansu u prvom delu igre imao je Đorđe Rakić koji je pogodio prečku.. . U finišu prvog poluvremena, Rakić je izašao pred protivnički gol, ali je bio zamalo neprecizan pošto je pogodio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.