UŽIVO: Makabi-Crvena zvezda 34:33 (poluvreme)

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Makabi-Crvena zvezda 34:33 (poluvreme)

Crveno-beli žele da ponove partiju iz Beograda i nastave sjajan evroligaški niz Jedni žele reprizu, drugi potpuno suprotno, ali će se samo jednoj ekipi ostvariti želja. Crvena zvezde u Tel Avivu želi da ponovi utakmicu iz Beograda i ubedljivu pobedu (83:58), dok Makabi hoće da se iskupi pred svojim navijačima za debakl u srpskoj prestonici. Izabranici Dejana Radonjića imaju iza sebe odlične rezultate u Evroligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << četiri pobede u nizu i cilj im je da to nastave u Izrealu. Sa druge strane Bagackisovim pulenima je ovo možda i poslednja šansa da se vrate u igru za prolazak dalje, jer posle 17 mečeva imaju samo šest pobeda, za razliku od crveno-belih koji su slavili devet puta. Dešavanja sa utakmice pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zvezda nastavlja da ruši velikane: Makabi pao i u Tel Avivu!

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2017

Crveno-beli nastavili fantastičan evroligaški niz i savladali Makabi i u Izraelu - 71:67..Jedni žele reprizu, drugi potpuno suprotno, ali će se samo jednoj ekipi ostvariti želja...Crvena zvezde u Tel Avivu želi da ponovi utakmicu iz Beograda i ubedljivu pobedu (83:58), dok Makabi hoće da se iskupi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.