U Humskoj se (ne) nadaju Zvezdinom kiksu?

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Humskoj se (ne) nadaju Zvezdinom kiksu?

Sudeći na osnovu izjave predsednika fudbalskog kluba Partizan, u Humskoj se ne nadaju da će Zvezda "kiksnuti" do kraja prvenstva.

Utakmicama 28. kola Superlige Srbije biće nastavljena borba za šampionsku titulu u kojoj se pored Crvene zvezde i Partizana još uvek nalazi i novosadska Vojvodina.

Nakon što budu odigrana poslednja tri kola ligaškog dela prvenstva bodovi će biti "prepolovljeni" pa će se tačno znati sa kojom prednošću u odnosu na Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Vojvodinu aktuelni šampion i lider Superlige ulazi u plej-of.

Navijači Partizana veruju da se može do titule, ali je problem u tome što više ništa ne zavisi isključivo od crno-belih. Utisak je da ni u Humskoj ne veruju da će se Zvezda "okliznuti" do kraja prvenstva.

"Ja? Ne! Mada, kiks je uvek moguć, čak i Partizanu. Ne bih rekao ni kiks, eto Crvena zvezda je igrala i dve neizvesne utakmice, u Novom Sadu i protiv Čukaričkog, ali..." ostaje nedorečen Milorad Vučelić.

Predsednik fudbalskog kluba Partizan indirektno je ukazao na jedan od mogućih scenarija.

Ukoliko Crvena zvezda i Partizan do kraja dobiju sve mečeve, a pritom crno-beli slave u "večitom" derbiju u plej-ofu, titula prvaka otišla bi u Ljutice Bogdana na osnovu prvog Zvezdinog prvog mesta iz ligaškog dela sezone.

Objektivno govoreći, Partizan ima teži raspored do kraja ligaškog dela sezone jer gostuje Radničkom u Nišu i Novom Pazaru, dok će Zvezda sve tri preostale utakmice odigrati u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U poslednja tri kola Superlige vodiće se velika borba za plej-of: Bitka za svaki bod

Izvor: Press, 28.Mar.2017

Partizanu ključni meč u Nišu, Spartak, Voždovac i Čukarički jure osmo mesto. . foto: novosti.rs. Superliga ulazi u poslednju trećinu takmičenja, u preostala tri kola prvog dela vodiće se velika bitka kako za prvu poziciju,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.