‘TRINKI’ OTVORENO: Vujošević razvija i dušu i mozak i levu i desnu ruku, ali kad vidite Radonjića…

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘TRINKI’ OTVORENO: Vujošević razvija i dušu i mozak i levu i desnu ruku, ali kad vidite Radonjića…

Jedan od najinteresantnijih trenera današnjice svakako je Andrea Trinkijeri koji trenutno sedi na klupi nemačkog Bamberga.

Andrea Trinkijeri ima izuzetno dobru sezonu i baš kroz dva dana biće ponovo gost u Beogradu Crvenoj zvezdi i Delijama u meču 25. kola Evrolige.
U intervjuu za ‘Žurnal’, Trinkijeri se dotakao čoveka protiv koga je prvo vojevao bitke u elitnom rangu takmičenja, tadašnjeg trenra Partizana Duška Vujoševića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> – Svi imaju probleme, jedan od najboljih trenera za mlade je Dule Vujošević. On će ti razvijati i levu i desnu ruku, i mozak i dušu. Ali sada mu je teško da nađe posao, zato što se danas bez para traži rezultat i brz uspeh, a o sutrašnjici se ne misli.
ZVEZDA UPOZORAVA PRED BAMBERG: Ubačen predmet – prazna dvorana
Naravno, imao je šta da kaže o ovogodišnjem uspehu Crvene zvezde. Recept je jasan:
– To što nikada B nije pre A, nego sve ide po redu A, B pa C, zna se šta trener traži i to se poštuje. Imaju sistem, navijače, sve se zna. Što kažu u Italiji, ti baciš semenku u zemlju, pa je obilaziš i zalivaš i na kraju ona postane biljka. Zvezda ima fantastičnu sezonu i ja im za to skidam kapu. Igrači Zvezde su dugo godina zajedno, trener je tu već nekoliko sezona, Jović je jedan od najboljih igrača na poziciji plejmejkera u Evropi, igraju ozbiljno i rezultat je tu. Imaju odličan domaći teren i za mene nisu iznenađenje.

Trinkijeri je prokomentarisao i nekoliko igrača iz Srbije koji igraju u Nemačkoj, ali i istakao svog omiljenog košarkaša.
Milosavljević je fantastičan timski igrač i druga violina, on može da odigra na sve tri spoljne pozicije, ali je problem što Alba ima lošu sezonu. Lučić je takođe pravi timski igrač, kao i moj ljubimac u Zvezdi Branko Lazić.
Nije izostala ni kraća analiza trenera.
– Zavisi kako se gleda. Po rezultatima Željko, pa kad vidite kako igra CSKA, pomislite to je Itudis. Pa gledaš Zvezdu i Radonjića. Onda Alonso i naravano Laso. Svaki trener koji preživi sezonu je dobar trener – rekao je Trinkijeri.
 
The post ‘TRINKI’ OTVORENO: Vujošević razvija i dušu i mozak i levu i desnu ruku, ali kad vidite Radonjića… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Andrea Trinkijeri o Dušku Vujoševiću

Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2017, 09:30

– Svi imaju probleme, jedan od najboljih trenera za mlade je Dule Vujošević. On će ti razvijati i levu i desnu ruku, i mozak i dušu. Ali sada mu je teško da nađe posao, zato što se danas bez para traži rezultat i brz uspeh, a o sutrašnjici se ne misli.. The post Andrea Trinkijeri o Dušku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.