Sve je spremno za novi spektakl

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za novi spektakl

Košarkaši Crvene zvezde Telekom odradili su poslednji trening pred meč sa Valensijom u trećem kolu D grupe Evrolige. U taboru crveno-belih vlada odlična atmosfera i sve je spremno za još jedan košarkaški spektakl.

Poslednji trening pred Valensiju: Košarkaši Crvene zvezde

 

Nekoliko zanimljivosti prati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << duel Zvezde i Valensije, koji će da odmere snage u meču 3. kola grupe D Evrolige (19.00). Naime, Markus Vilijams trenutno je najbolji trojkaš evropske elite, pošto je u dva meča ubacio sedam šuteva van linije 6,75. Treba istaći da je sjajni Amerikanac u poslednjih šest utakmica Evrolige pogodio barem jednu trojku.

 

Sa druge strane Jaka Blažič je na poslednje četiri evroligaške utakmice imao dvocifren košgeterski učinak. U defanzivi se posebno ističe Čarls Dženkins koji je u čertiri uzastopna meča Evrolige imao barem jednu osvojenu loptu.

 

Trener Dejan Radonjić bio je najzaslužniji za razvoj i veliki uspon sadašnjeg krilnog centra Valensije Bojana Dubljevića. Radonjić je dve godine bio trener Dubljeviću u Budućnosti (2010-2012), kada je Bojan bio izabran u drugu petorku Evrokupa.

 

Kada je reč o dosadašnjim duelima Valensije i Crvene zvezde, Španci su uspešniji pošto iz dva meča imaju isto toliko pobeda. Bilo je to u sezoni 2008/2009 kada su Zvezda i Valensija odmerili snage u LAST 16 fazi Evrokupa. Zanimljivo je da je Rafa Martinez jedini igrač iz sadašnjih sastava oba tima, koji je bio učesnik tog dvomeča.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.