Sve duža lista zainteresovanih za Jovića, može li Zvezda da im parira?

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve duža lista zainteresovanih za Jovića, može li Zvezda da im parira?

Posle sjajne sezone sa Zvezdom, reprezentativni plejmejker je želja sve većeg broja evroligaških klubova.

Crvena zvezda mts će ovog leta biti na ogromnim iskušenjima da sačuva okosnicu ekipe sa kojom bi pokušala da naredne sezone napravi još jedan korak napred u Evroligi.

Teška finansijska situacija je ono što zabrinjava navijače crveno-belih, ali nada u povoljan epilog se pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle razgovora koje je prvi čovek kluba Nebojša Čović obavio sa ključnim igračima.

Jedan od njih je i plejmejker Stefan Jović, koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom  još godinu dana, ali sve je duži red zainteresovanih za njegove usluge.

Još tokom minule sezone pisalo se o interesovanju Barselone, ali utisak je da ono jenjava ovog leta. Međutim, nedavno je i novi prvak Evrope, turski Fenerbahče doveden u vezu sa Jovićem, a večeras ''Novosti'' pišu i o interesovanju ruskog Himkija.

Ovaj tim je izborio plasman u Evroligu naredne sezone, zahvaljujući činjenici da je igrao u finalu VTB lige gde je poražen od CSKA, pa klupski čelnici žele da značajno ojačaju svoj sastav za sledeću sezonu i okršaje sa najboljim evropskim ekipama.

Pomenuti izvor navodi da trener Himkija Duško Ivanović želi da upari Jovića kao odličnog asistenta sa Aleksejem Švedom, ali naravno, Zvezda se neće tek tako odreći jednog od svojih najboljih igrača.

Čekamo rasplet...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.