Sudija meča Napredak-Zvezda: Ako sam pogrešio, neka penal ide na moju dušu

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija meča Napredak-Zvezda: Ako sam pogrešio, neka penal ide na moju dušu

Bio je penal, siguran sam u ispravnost svoje odluke - poručio je Bojan Nikolić, glavni arbitar sa meča u Kruševcu Podiglo se mnogo prašine oko meča između Napretka i Crvene zvezde koji je minulog vikenda odigran u Kruševcu. Crveno-beli su slavili sa 2:1. Ipak, polemiku je izazvala odluka glavnog sudije Bojana Nikolića da pokaže na “belu tačku” posle faula nad Džonom Ruizom. Domaći igrači su se žalili, tvrdili da Ruiz nije mogao da dođe do lopte, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je odluka ostala nepromenjena. Kanga je preuzeo odgovornost i doveo svoj tim u vođstvo. Izvšetač “Sportskog žurnala” je imao kraći razgovor sa sudijom. - Bio je penal. Siguran sam u ispravnost odluke, ako sam pogrešio, eto, neka ide na moju dušu - rekao je Nikolić. Pogledajte snimak pa sami procenite da li je odluka bila ispravna.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oglasio se arbitar iz Kruševca: Naravno da je bio penal!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2017

„Ako nije neka ide na moju dušu“, poručio Bojan Nikolić..Sa tribina stadiona u Kruševcu je odjekivalo: „Lopovi, lopovi“.. Navijači i stručni štab Napretka bili su besni zbog odluke arbitra Bojana Nikolića da duel između Ruiza i Uroševića okarekteriše kao najstrožu kaznu. Mnogo toga...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.