Sikimić presudio Zmajevima, Zvezda čeka vesti sa Brda! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sikimić presudio "Zmajevima", Zvezda čeka vesti sa Brda! (video)

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su prvu pobedu u domaćem šampionatu posle mesec dana, a minimalac na Vračaru u duelu sa Voždovcem približio je crveno-bele za još jedan korak 27. šampionskoj tituli.

Prva utakmica 34. kola domaćeg fudbalskog šampionata odigrana je na stadionu Obilića na Vračaru gde je "iseljenik" Voždovac ugostio ekipu Crvene zvezde.

Crvena zvezda je u prilično monotonoj utakmici koja će brzo biti zaboravljena slavila sa 1:0 (0:0) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa se na tri kola pre kraja prvenstva za još jedan korak približila šampionskoj tituli.

Gol pogledajte OVDE!

Voždovac: Milošević - Srećković, Mihajlov, Ivković, Puzigaća - Pavlović, Radin - Asani (od 59' Odita), Ćirković, Blagojević (od 85' Adamović) - Stojanović (od 73' Mašović)

Crvena zvezda: Kahriman - Petković, Rendulić, Luković, Ibanjez - Donald, Le Talek - Srnić, Babunski (od 66' Plavšić), Ristić (od 66' Gavrić) - Sikimić

Utakmica na stadionu Obilića na Vračaru odigrana je po lošem vremenu, a fudbaleri dveju ekipa uklopili su se u sivilo beogradskog neba. U prvom poluvremenu gotovo da nije bilo prilika, a atmosferu je turobnom učinilo i ćutanje navijača Crvene zvezde koji nisu navijali iz poštovanja prema Aleksandru Jaćimoviću koji je ubijen u Čačku pre desetak dana.

Svega tri šuta ka golu Voždovca uputili su fudbaleri Crvene zvezde u prvih 45 minuta, a od toga je samo jedan išao u okvir gola i bio potpuno bezopasan po golmana domaće ekipe.

Osim pokušaja Predraga Sikimića u prvom delu su pokušali još David Babunski i Mičel Donald ali su oba udarca završila pored leve stative Miloševićevog gola.

Nešto sadržajnije bilo je drugo poluvreme, uz nešto više prilika pred golom Voždovca i zahvaljujući pogotku koji je Predrag Sikimić postigao u 57. minutu posle prekida.

Na startu drugog dela igre prvo su zapretili David Babunski i Luis Ibanjez, a onda je usledio prekid sa leve strane koji je izveo Zvezdin Argentinac koji preciznim centaršutem nalazi Predraga Sikimića na petercu pa ovaj uspeva da sprovede loptu u mrežu.

Nakon vodećeg gola Crvene zvezde usledio je nešto mirniji period igre bez prilika, a gosti su tek u završnici pokušali da dotuku protivnika drugim golom.

Najbolje prilike u završnici susreta imali su Damjan Le Talek u 81. minutu, a zatim i Predrag Sikimić koji glavom šutira pravo u dobro postavljenog Miloševića u 83. minutu meča.

Na kraju su se na Vračaru rasplamsale i strasti ali je Zvezda sačuvala prednost i upisala nova tri boda koja je dovode na korak od šampionske titule.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.