Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDEĆI PO OVOME, SPREMA SE APOKALIPSA: Rajan Tompson postigao tri trojke!

Bivši košarkaš Crvene zvezde odigrao utakmicu za pamćenje.


Da li je loš period u Zvezdi bio posledica neuklapanja u sistem Dejana Radonjića, ili je jednostavno “izgubio” osećaj, ne znamo, tek, Tompson je na meču protiv Banvita uspeo nešto nezamislivo – postigao je tri trojke! No, nije se na tome zaustavio, i do kraja meča je brojao do 23 poena na meču njegovog Trabzona i Banvita.
Tompson >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je konačno počeo da pokazuje znake života. Videćemo da li će ovako i nastaviti.
Inače, na kraju je Banvit trijumfovao 91:88.
@DraganJankovski @delijebatajnica @RyT5 А НАМА НИЈЕ ВАЉО
— Јоксић Н. (@CAMO_PEJB) February 6, 2016

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Ćurani" uparili bivše Zvezdine špiceve

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 11:41

Fudbalski klub Jagodina angažovao je još jednog iskusnog napadača koji je deo karijere proveo u našem najtrofejnijem klubu...Superligaš iz grada na Belici uspeo je da upari dvojicu bivših napadača Crvene zvezde, pošto je nakon Aleksandra Jevtića angažovan i Miroslav Lečić...Radi se o iskusnom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.