Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOP NASILJU: Jasna poruka poslata iz Zagreba (VIDEO)

Za razliku od Grka, tačnije čelnika solunskog PAOK-a, u zagrebačkoj Cedeviti i ABA ligi nisu videli nikakvu političku konotaciju u minutu ćutanja za ubijenog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Pored toga uoči duela Cedevite i Crvene zvezde na teren je iznet veliki transparent sa velikim natpisom „Stop nasilju“ čime je jasno iznet stav prema huliganizmu u i oko sporta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Svaka čast za čelnike lige i upravu zagrebačkog tima. Iako su rane iz ratova na ovim prostorima i dalje sveže publika u zagrebačkom Domu sportova se pokazala pravom sportskom, njih nešto više od 2.000. Objasnili su pojedincima koji žele da postanu deo civilizovanog sveta kako se to radi.
Košarkaši Crvene zvezde na ovom meču na desnom ramenu nose crni flor u znak sećanja na tragično stradalog navijača.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zajednička poruka košarkaša Zvezde i Cedevite! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014

Posle ubistva navijača Zvezde Marka Ivkovića, košarkaši ovog kluba i igrači Cedevite zajedno su istakli transparent "Stop nasilju" pre meča ova dva kluba

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.