Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Zvezda, Partizan, derbi u Nemačkoj, F1…

Utakmicama 13. kola nastavlja se prvenstvo Srbije u fudbalu. Danas igraju i Crvena zvezda i Partizan.

Od 15 časova na kanalu Arena 1 možete ispratiti duel Crvene zvezde i Spartaka, dok meč na stadionu Partizana, na kojem gostuje niški Radnički, počinje u 19 sati. Taj meč premosi Arena 3.
Biće zanimljivo i u nemačkom prvenstvu, gde se od 18,30 časova igra derbi kola >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Bundeslige, Bajern – Borusija Menhengladbah, uz prenos na Eurosportu 2.
Igra se nekoliko mečeva ABA lige, a voze se i kvalifikacije Formule 1 za Veliku nagradu Sjedinjenih Država. Sve to na kanalima Sport kluba.
The post SPORT NA TV: Zvezda, Partizan, derbi u Nemačkoj, F1… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.