Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANSA ZA ZVEZDU: Himki u Beograd stiže žestoko oslabljen

Nakon velike pobede protiv madridskog Reala apetiti navijača Crvene zvezde istog trenutka su porasli i već sada se razmišlja o tome koliko je realno da u Pioniru padne i moskovski Himki.

Loše vesti za ruskog predstavnika u Evroligi stižu u vidu povreda obojice centara pa će priliku da to iskoriste imati pre svega Maik Cirbes i Vladimir Štimac.
Naime, Pol Dejvis će zbog povrede butnog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mišića morati da pauzira dve do tri nedelje, dok njegova rezerva Ruslan Patejev neće igrati do kraja sezone jer je morao na operaciju zbog udarca koji je zaradio na treningu.
To ujedno znači da će Džejms Ogastin biti prekomandovan na poziciju pet, a deo vremena na tom mestu mogao bi da provede i Marko Todorović, koji je takođe imao problem sa povredom kolena, iako ni jedan ni drugi po vokaciji nisu centri.
Utakmica 8. kola Evrolige na programu je u petak, 4. decembra sa pčetkom od 20 sati, a kao i duel sa Real biće odigrana u Pioniru.
The post ŠANSA ZA ZVEZDU: Himki u Beograd stiže žestoko oslabljen appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.