Real ubedljivo pobedio Zvezdu

Izvor: Beta, 26.Feb.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ubedljivo pobedio Zvezdu

BEOGRAD, 26. februara 2015. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u četvrtak uveče u gostima od Real Madrida sa 85:61 (16:18, 24:11, 20:17, 25:15), u utakmici osmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

Crveno-belima je ovo sedmi poraz, a Realu sedma pobeda, kojom su zadržili prvo mesto u Grupi E.

Ekipu Crvene zvezde predvodio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Boban Marjanović sa "dabl-dabl" učinkom od 21 poena i 13 skokova, a Majk Cirbes dodao je 13. U ekipi Reala najefikasniji je bio Džejsi Kerol sa 17 poena.

Zvezda je dobro počela utakmicu i posle šest minuta vodila sa osam poena razlike. Real je od tog trenutka zaigrao mnogo bolje i do prvog odmora smanjio zaostatak na dva poena.

Početak druge deonice, kao i nastavak susreta pripao je Realu. Kraljevski klub je u 18. minutu prvi put došao do dvocifrene prednosti.

Zvezda je početkom drugog poluvremena smanjila zaostatak na pet poena, ali je Real ponovo pojačao tempo i na kraju došao do ubedljivog trijumfa.

Crveno-beli će u narednom kolu, 5. marta, dočekati dočekati Makabi, dok će Real gostovati Galatasaraju u Istanbulu.

Foto: http://www.kkcrvenazvezda.rs/

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalinić: Neiskustvo je došlo do izražaja

Izvor: Sportal.rs, 27.Feb.2015, 09:41

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su u četvrtak uveče u Madridu od Reala sa 85:61, u utakmici osmog kola grupe E Top 16 faze Evrolige. Crveno-beli su protiv Madriđana imali čak 19 izgubljenih lopti, a krilni košarkaš Nikola Kalinić ocenio je da je veliki broj grešaka rezultat ubedljivog...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.