Radonjić pred utakmicu sa Železnikom otkrio koji igrač je pod tempraturom igrao protiv Žalgirisa

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić pred utakmicu sa Železnikom otkrio koji igrač je pod tempraturom igrao protiv Žalgirisa

Poraz od Žalgirisa za igrače Crvene zvezde sada je daleka prošlost s obzirom na dinamiku utakmica i zgusnut raspored na dva fronta.

Već u ponedeljak crveno-bele očekuje duel ABA lige protiv FMP Železnika, a samo tri dana kasnije najveći izazov u ovom delu sezone - put u Istanbul i utakmica protiv viceprvaka Evrope Fenerbahčeom.

Tu se ne završava Zvezdina serija gostovanja za ovu godinu, jer posle Fenerbahčea slede još tri: Budućnosti, MZT-u i Cedeviti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Zato je za Radonjića od primarne važnosti da ima sve igrače zdrave i spremne, ali to trenutno nije slučaj.

- Posle Žalgirisa, nastavljamo takmičenje u ABA ligi protiv ekipe FMP-a mladog tima koja vode dva iskusna plejmejkera. Posle mečeva u Evroligi, naša izdanja nisu na maksimumu, ali moramo imati dobar pristup jer će u ABA ligi svaka pobeda značajna.

Trener Zvezde je otkrio da se pred meč sa Žalgirisom susreo sa mnogo većim problemima nego što se mislilo.

- Neizvesno je u kom sastavu ćemo nastupiti. Luka Mitrović i dalje ima problema sa povredom, Rakićević nije u trenažnom procesu, još nekoliko igrača imaju problema sa lakšim povredama. Gudurić je imao temperaturu pre i tokom utakmice sa Žalgirisom. Bez obzira na sve, daćemo sve od sebe, važno je da počnemo seriju teških utakmica - pobedom.

Meč Crvena zvezda mts - FMP igra se u ponedeljak u 17 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" uz direktan prenos na TV Arenasport.

(Telegrafrs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Košarkaši MZT-a pomogli Zvezdi pred gostovanje u Podgorici

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016

Košarkaši MZT-a pobedili su Budućnost sa 96:90  i naneli im drugi poraz u ABA ligi. Zanimljivo je da su Podgoričani oba puta pali u Skoplju. Prvi put od Karpoš Sokolija i sad od MZT-a...Ova pobeda makedonskog tima, pomoći će Zvezdi da ostane na prvom mestu ABA lige i sledeće nedelje, posle gostovanja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.