Priznanje za Marka Grujića

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje za Marka Grujića

Talentovani fudbaler Crvene zvezde proglašen za najboljeg igrača Super lige za mesec oktobar.

Akcija sindikata 'Nezavisnost' je nastavljena.

izabran je najbolji igrač lige za mesec oktobar, a nagrada je pripala prvotimcu Crvene zvezde Marku Grujiću, koji je u anketi pobedio sa 81 bodom.

Drugoplasirani je bio Srđan Vujaklija iz Borca.



"Ovo priznanje je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mene velika čast, a biće i dodatna obaveza za ubuduće. Tim igra odlično i praktično svako od nas iskoči nekog meseca. Ono što je najbitnije je da nastavimo ovako da igramo i pobeđujemo na zadovoljstvo naših navijača. Otvorila nam se šansa da oborimo i neke rekorde i treba da je iskoristimo."

"Što se mene tiče sve ide kako sam planirao, ustalio sam se u ekipi i sada mi je želja dupla kruna, pa i da stigne poziv u A reprezentaciju.",
rekao je Marko Grujić, a prenosi sajt kluba.

Inače, nagradu za mesec septembar je osvojio Filip Knežević iz Borca, dok je u avgustu čast pripala Aleksandru Kataiju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STIGLA NAGRADA: Grujić čeka i poziv u A reprezentaciju

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2015

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Marko Grujić, proglašen za najboljeg igrača Super lige za mesec oktobar u akciji sindikata ‘Nezavisnost’.. . Vezista je u anketi pobedio sa 81 bodom. Drugoplasirani je bio Srđan Vujaklija iz Borca.. -Ovo priznanje je za mene velika čast, a biće i dodatna obaveza...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.