Pobegao vračevima, danas potpisuje, a onda bomba koja se čeka!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pobegao vračevima", danas potpisuje, a onda bomba koja se čeka!

Veliko pojačanje danas u Zvezdi, a u narednim danima "Delije" iščekuju i najbolji posao prelaznog roka!

Kako potvrđuje "Sportski Žurnal", Gejlor Kanga danas potpisuje za Crvenu zvezdu.

On će popodne biti predstavljen na "Marakani", ugovor je na dve godine, odlični reprezentativac Gabona će konačno postati fudbaler Zvezde.

Nedavno je Miodrag Božović u svom stilu tvrdi da su ga "oteli vračevi", sada da Kangu Zvezda čeka kao "prestupnu godinu". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Na kraju, isplatilo se, u klubu smatraju da će Afrikanac biti veliko pojačanje.

Ali, to nije sve.

Navijači iščekuju Pabla Mučea, već smo pisali da zemljaka ubeđuje i Ibanjez, a ovaj sjajni fudbaler je raskinuo ugovor sa Palmeirasom.

Želi u Evropu, Zvezda je opcija, prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Lanusu.

Ibanjez tvrdi da je njegov zemljak odbio ponude sa američkog kontinenta i da gleda ka Zvezdi.

U klubu ne žele da se izleću, ali veruju da bu blizu sjajnog posla, Pablo Muče je i pet puta nosio dres Argentine, igrao za Boku i turski Kajzeri, radi se o zaista velikom imenu i bez sumnje bi bio jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih stranaca koji su igrali na ovim prostorima.

Zvezda je na potezu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.