Pobeda za porodicu i navijače

Izvor: B92, 09.Avg.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pobeda za porodicu i navijače"

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je posle pobede nad niškim Radničkim na startu Superlige da su igrači ispunili sve što je tražio.

Lalatović je dodao da su 'crveno-beli' pružili veoma dobru partiju, a pobedu je posvetio porodici i navijačima.

Zvezda je slavila sa 2:0 na svom stadionu, a oba gola dao je kapiten Nenad Milijaš.

"U prvom poluvremenu smo iskoristili šanse, a u drugom smo propustili četiri, pet prilika. Ipak, to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << umanjuje opšti utisak. Iako nije bilo novajlija, momci koji su večeras igrali pokazali su da zaslužuju dres Zvezde. Drago mi je što smo posle pet godina pobedili na prvenstvenoj premijeri", rekao je Lalatović za televiziju Arena sport.

On je dodao da mu je drago što je uspeo da pobedi, jer su na tribinama bili članovi njegove porodice.

"Ovu pobedu bih posvetio svojoj porodici - supruzi, deci i naravno bratu i ocu koji su bili večeras tu da navijaju. Imponuje mi što smo prekinuli lošu seriju u prvim kolima bez pojačanja, tako da ovu pobedu posvećujem porodici i svim navijačima Crvene zvezde", dodao je Lalatović.

Lalatović zbog dugova koje ima Zvezda i administrativne zabrane nije mogao da računa na igrače koje je klub doveo u letnjem prelaznom roku.

Trener Radničkog Dragoslav Stepanović ocenio je da je Zvezda taktički bila bolja od njegove ekipe.

"Sve je rešeno u poslednjih nekoliko minuta prvog poluvremena, a nismo mogli taktički da pariramo zvezdi tom delu meča. U nastavku smo odigrali mnogo bolje i ta igra me raduje uoči sledećih prvenstvenih mečeva sa Partizanom i Jagodinom", naveo je Stepanović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Igrači ispunili sve što sam tražio

Izvor: Akter, 09.Avg.2014

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je posle večerašnje pobede nad niškim Radničkim na startu Superlige da su igrači ispunili sve što je tražio i pružili veoma dobru partiju.."U prvom poluvremenu smo iskoristili šanse, a u drugom smo propustili četiri, pet prilika. Ipak, to...

Nastavak na Akter...

LALATOVIĆ: Zadovoljan sam, pobeda za moju porodicu i navijače

Izvor: Kurir, 09.Avg.2014

Čestitam igračima na prikazanoj igri i odnosu, sve što sam tražio od njih ispunili su na terenu, rekao je trener Crvene zvezde..Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan pobedom i igrom protiv Radničkog iz Niša na početku takmičenja u Super ligi Srbije i dodao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.