Planić: Igrom u Kruševcu nismo zaslužili da osvojimo tri boda

Izvor: Sportal.rs, 16.Sep.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planić: Igrom u Kruševcu nismo zaslužili da osvojimo tri boda

Bogdan Planić, koji se našao u startnoj postavi Crvene zvede u minulom kolu Jelen Superlige u meču protiv Napretka u Kruševcu, činio je sa Savom Pavićevićem štoperski tandem. Neće mu debi ostati u lepom sećenju, pa je bio vrlo samokritičan posle duela sa “čarapanima” koji je završen rezultatom 0:0.

- Zaista je fenomenalan osećaj debitovati za Crvenu zvezdu, o tome sam zaista maštao otkad sam počeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igram fudbal. Sad, sam debi neću baš pamtiti po dobrom, jer smo kiksnuli, odnosno vratili se iz Kruševca sa samo jednim osvojenim bodom. Nismo igrali dobro, a ni ja lično nisam zadovoljan svojom partijom, mislim da mogu mnogo bolje, i verujem da je to bio loš dan, kako za ekipu, tako i za mene - rekao je Planić koji, iako Crvena zvezda nije primila gol, smatra da može mnogo bolje.

- Dovoljno je toga rečeno o samoj utakmici. Igrom nismo zaslužili da osvojimo sva tri boda, na stranu suđenje i to što nam nije sviran nijedan penal u tri situacije. Mislim da moramo bolje, pre svega da stvorimo više šansi, jer one su nedostajale. Delimično i zbog vremena i lošeg terena, ali ne treba tražiti opravdanja već se treba maksimalno koncentrisati na sledeću utakmicu kako bismo započeli novu seriju pobeda. Šansa za to će nam se ukazati već u subotu - jasan je Planić, koji ističe da je zadovoljan radom i atmosferom u ekipi.

- Sve je sjajno, počevši od trenera, do sagrača, pa sve do navijača. Utisci su mi veoma pozitivni. Još samo da nastavimo da pobeđujemo, kao što smo i činili pre Kruševca, jer uvek je mnogo lepše kada ekipa pobeđuje - rekao je Planić.

(Foto: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kruševac

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

ZVEZDIN DEBITANT: Nismo zaslužili da pobedimo u Kruševcu

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2014

U utakmici protiv Napretka iz Kruševca, još jedan fudbaler je debitovao u crveno-belom dresu. U pitanju je Bogdan Planić, koji se našao u startnoj postavi i koji je sa Savom Pavićevićem činio štoperski tandem.. FOTO: STARSPORT.. - Zaista je fenomenalan osećaj debitovati za Crvenu zvezdu, o tome...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.