Pašutin: Dženkins je Zvezdin lider!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašutin: Dženkins je Zvezdin lider!

"Moramo da pazimo na centre. A imamo odgovor - Artsijom Parahuski", rekao je trener Uniksa

Uniks je dobio prvi meč ove sezone trojkom Kita Lengforda s 65:62, a trener Uniksa Jevgenij Pašutin pred dolazak u Beograd najavljuje da će njegov meč ići na pobedu, da će morati da obrati pažnju na odbranu.

A posebno na Čarlsa Dženkinsa koga naziva liderom crveno-belih.

"Crvena zvezda je tim sa karakterom i dobrom podrškom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijača. Najvećim delom su igrači iz Srbije. A tu je i nekoliko stranaca kao pojačanje. Ti momci igraju sa energijom, dobrim fizičkim kontaktom i igraju pozicionu košarku. Čarls Dženkins je lider. Naš zadatak je da pazimo na centre. Imamo odgovor - Artsijom Parahuski. Moramo da branimo dobro i šut sa distance", kaže Pašutin.

Evgenij Voronov je bio kratak.

"Zvezda igra drugačije kod kuće i u gostima. Navijači će nas pritiskati, ali mi ćemo igrati hladnom glavom. Moramo da igramo na pobedu", rekao je Voronov.

Utakmica se igra u petak od 19 časova u Beogradskoj areni.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Trener Uniksa ''pročitao'' Zvezdu, otkrio ko je njen lider!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2017

Dan pred duel u ''Kombank Areni'' u Beogradu, trener Uniksa iz Kazanja Jevgenij Pašutin govorio je o kvalitetima protivnika i posebno izdvojio jednog igrača...Ako posmatramo stanje na tabeli Evrolige, Crvena zvezda mts bi trebalo da bude veliki favorit sutra u duelu sa Uniksom (19h, Kombank Arena),...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.