OBRT - Jovanović odlazi na Kipar!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT - Jovanović odlazi na Kipar!

Defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović u subotu je viđen kao novi član Zenita, ali se dogodio obrt usled kojeg je mladi štoper spakovao kofere i krenuo na Kipar.

Mladi srpski reprezentativac Vukašin Jovanović za sada ostaje u Crvenoj zvezdi iako se u subotu pojavila informacija da je sa Zenitom postignut dogovor i da će Zvezdin štoper krenuti put Sankt Petersburga.

Umesto na istok, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vukšin Jovanović u nedelju kreće na jug, tačnije na Kipar gde ekspedicija Crvene zvezde obavlja drugu fazu priprema za prolećni deo sezone.

"Ne idem nigde, putujem na Kipar. Nisam se dogovorio ni sa jednim klubom. Nadam se da ću u maju slaviti titulu" poručio je Jovanović u izjavi za portal "Mondo".

Nije tajna da je Crvena zvezda zbog "Gasproma" izašla u susret Zenitu i prihvatila ponudu iako je Bordo nudio bolje uslove klubu i igraču.

Nezvanično, Vukašin Jovanović je bio razočaran time što je klub odbio "Žirondince" pa je odlučio da do kraja sezone ostane u Zvezdi jer nije želeo da se kali u "B" timu Zenita.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELEOBRT: Vukašin Jovanović ne ide u Zenit, već ostaje u Zvezdi

Izvor: Kurir, 07.Feb.2016

Fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović bio je već viđen kao novi igrač Zenita...Ali, od toga nema ništa. "Zlatni orlić" ostaje u crveno-belom..."Ne idem nigde, već putujem sutra ujutru na Kipar (prim.aut. na pripreme Zvezde). Nisam se dogovorio ni sa jednim klubom. Nadam se da ću u maju slaviti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.