Njeguš: Zvezdu poštujemo, ali ne precenjujemo

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njeguš: Zvezdu poštujemo, ali ne precenjujemo

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je da izuzetno poštuje Crvenu zvezdu, o čijoj formi najbolje govori serija od 13 uzastopnih pobeda, ali da će njegov tim učiniti sve da ostane neporažen u derbiju Superlige.

"Ovog proleća nam dolaze sve sami davoriti, Partizan, Vojvodina i sad Crvena zvezda. U formi su, imaju 13 uzastopnih pobeda, dobro igraju, iz utakmice su sve bolji, postižu dosta golova. Ali, kao što sam govorio nismo izgubili nijednu utakmicu i insistiraću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da tako i ostane. Tražićemo prostor da postignemo gol, želimo da pobedimo, ali nije loše ni nereseno. Sa poštovanjem ćemo dočekati Zvezdu, ne potcenjujem ih, ali i ne precenjujem. Poštujem i moje igrače, jak smo kolektiv i biće dobra takmičarska utakmica", istakao je Njeguš.

On je dodao da se ne opterećuje sudnjenjem i da će isto tražiti od igrača.

"Mi imamo dosta iskusan tim, igrači su kroz karijeru imali i dobrih i loših situacija, Moraju da budu fokusirani na protivnika, sudijske odluke treba ostaviti njima na čast. Mislim da ćemo imati korektno suđenje, kao i do sada u Novom Pazaru. I ne bih se vraćao na Kruševac i utakmicu sa Napretkom", poručio je Njeguš.

Prvotimac Novog Pazara Bojan Đorđević, nekadašnji igrač Crvene zvezde, očekuje veliki borbu na terenu.

"Dolazi nam ekipa sa jasnim ciljem, da ostane prva i osvoji dugo čekanu titulu, što faktički znači da dolazi po tri boda. Ali, mi imamo dobar tim, nismo izgubili na domaćem terenu i potrudićemo se da tako i ostane", istakao je Đorđević.

Utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 16 časova.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.