Napredak u baražu, Lazović se oprostio pobedom

Izvor: RTS, 24.Maj.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak u baražu, Lazović se oprostio pobedom

Nakon trideset odigranih kola završeno je takmičenje u Jelen Superligi Srbije. Spartak se pobedom u poslednjem kolu spasao baraža, u kojem će igrati kruševački Napredak. Zvezda pobedila Mladost (3:1) na oproštaju Darka Lazovića a Partizan remizirao u Čačku sa Borcem (3:3).
19.05 - Završeni su mečevi poslednjeg, 30. kola Jelen Superlige Srbije. Evo kompletnih rezultata: >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Borac - Partizan 3:3,
Crvena zvezda - Mladost 3:1,
Jagodina - OFK Beograd 5:3,
Napredak - Rad 2:3,
Novi Pazar - Donji Srem 2:0,
Radnički Niš - Voždovac 0:0,
Spartak - Čukarički 1:0,
Vojvodina - Radnički 1923 3:1
17.47 - Poluvreme, rezultati: 
Borac - Partizan 1:2, Crvena zvezda - Mladost 2:1, Jagodina - OFK Beograd 4:0, Napredak - Rad 1:2, Novi Pazar - Donji Srem 1:0, Radnički Niš - Voždovac 0:0, Spartak - Čukarički 1:0, Vojvodina - Radnički 1923 1:0.
17.00 - Počeli mečevi poslednjeg kola prvenstva Srbije, igraju:
Borac - Partizan, Crvena zvezda - Mladost, Jagodina - OFK Beograd, Napredak - Rad, Novi Pazar - Donji Srem, Radnički Niš - Voždovac, Spartak - Čukarički, Vojvodina - Radnički 1923.

Posle 29 kola, na 14. mestu je subotički Spartak, a Napredak, Jagodina, Borac i Voždovac će takođe u poslednjem susretu pokušati da izbegnu doigravanje, u kojem će protivnik biti Metalac, koji je završio treći u Prvoj ligi Srbije.
Spartak ima 31 bod, koliko i Napredak, Jagodina i Borac su iznad sa jednim više, a u najboljoj pozociji je Voždovac, koji ima 33.
Klub iz Subotice će na svom terenu igrati protiv trećeplasiranog Čukaričkog, dok će Napredak dočekati Rad. Jagodina će se kod kuće sastati sa OFK Beogradom, a protivnik Borcu će u Čačku biti Partizan. Voždovac će gostovati Radničkom u Nišu.
Iz lige su direktno ispali kragujevački Radnički 1923 i Donji Srem iz Pećinaca.
Radnički će u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine, koja je u prošlom kolu izborila kvalifikacije za Ligu Evropa, dok će Donji Srem gostovati Novom Pazaru.
Drugoplasirana Crvena zvezda dočekaće ekipu lučanske Mladosti, a na tom meču se od crveno-belog dresa oprašta Darko Lazović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Napredak u baražu, Lazović se oprostio pobedom, remi u Čačku

Izvor: RTS, 24.Maj.2015

Nakon trideset odigranih kola završeno je takmičenje u Jelen Superligi Srbije. Spartak se pobedom u poslednjem kolu spasao baraža, u kojem će igrati kruševački Napredak. Zvezda pobedila Mladost (3:1) na oproštaju Darka Lazovića, a Partizan remizirao u Čačku sa Borcem (3:3). ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.