NOVI, VELIKI PROBLEM: Košarkaši Crvene zvezde neće moći da igraju za reprezentaciju (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI, VELIKI PROBLEM: Košarkaši Crvene zvezde neće moći da igraju za reprezentaciju (FOTO)

Pored NBA ekipa, ni evroligaši neće dozvoliti svojim igračima da učestvuju u kvalifikacijama za Mundobasket.

To je potvrdio prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu.
U razgovoru za ‘Kadena Ser’ je Bertomeu izjavio da zbog rasporeda elitnog evropskog takmičenja, klubovi učesnici neće imati tu mogućnost da svoje igrače proslede nacionalnim timovima, a pogotovo što će se kalendari >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evrolige i kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini podudarati.
– Pozicije NBA i Evrolige odavno su poznate. Mi smo još pre godinu i po dana zajednički doneli odluku po tom pitanju, da klubovi iz Evrolige neće biti učesnici tog projekta (čitaj: Kvalifikacija za Mundobasket). Mi i dalje stojimo pri tom stavu. Diskutovali smo o tome, pričaćemo o tome i na završnom sastanku, kada budemo i definitivno odlučivali izgled kalendara za narednu sezonu, kazao je Španac.
Jedini ustupak koji će Bartomeu i njegove kolege moći da naprave, kako je Španac izjavio, jeste da se pomogne preko Evrokupa u smislu da se reguliše kalendar tog takmičenja.
FOTO: STARSPORT

 
The post NOVI, VELIKI PROBLEM: Košarkaši Crvene zvezde neće moći da igraju za reprezentaciju (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOŠE VESTI: Košarkaši Crvene zvezde neće moći da igraju za reprezentaciju (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2017

Pored NBA ekipa, ni evroligaši neće dozvoliti svojim igračima da učestvuju u kvalifikacijama za Mundobasket.. To je potvrdio prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu.. U razgovoru za ‘Kadena Ser’ je Bertomeu izjavio da zbog rasporeda elitnog evropskog takmičenja, klubovi učesnici neće imati...

Nastavak na HotSport.rs...

BEZ NBA I EVROLIGAŠKIH IGRAČA: Kako bi izgledala reprezentacija Srbije koja će se boriti za Mundobasket?! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017

Košarkaška reprezentacija Srbije će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini igrati bez NBA i evroligaških igrača, pa će selektor Aleksandar Đorđević imati veoma zahtevan zadatak...Srbija će u grupi G igrati protiv Gruzije i Nemačke, čeka se još jedan tim kvalifikanata, a dueli će...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.