Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA SEZONA, NOVA BURA: Zvezda traži priznavanje titule! (FOTO)

Novi saziv Skupštine Crvene zvezde prvi put će zasedati u utorak od 18.00 u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, što je danas ekskluzivno najavio HotSport.

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se šest tačaka, Posle usvajanja izveštaja sa prethodne sednice, uslediće usvajanje finansijskih poslovanja kluba, kao i šta je sve urađeno na polju finansija iz ugla Nadzornog odbora.
Predviđeno je i obraćanje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << predsednika Svetozara Mijailovića, kao i generalnog direktora Zvezdana Terzića.
Jedna od zanimljivijih tačaka jeste podnošenje zahteva za priznanje titule šampiona države posle rata 1946. godine.
Pored ovoga, biće reči i o pojačavanju sastava Upravnog odbora još nekim članovima za naredni period.
Očekuje se da se u Nadzornom odboru nađu novi ljudi, a najviši organ kluba imaće 71 člana, prema novom Stautu.
Samo dva dana nakon sastanka sledi prvo iskušenje u novoj sezoni, i duel sa Florijanom u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 
The post NOVA SEZONA, NOVA BURA: Zvezda traži priznavanje titule! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.