Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOKAUT: Navijač Zvezde bi mogao da izazove Klička? (VIDEO)

Tuča na istočnoj tribini stadiona “Rajko Mitić” obišla je svet. Srpski fudbal je po ko zna koji put pao na ispitu. “Junak” tagedije našeg fudbala bio je jedan od navijača koji je pokazao sjajno baratanje bokserskom veštinom. Nažalost, pogrešio je mesto, to nije trebalo da radi na tribinama fudbalskog stadiona, već u ringu. Ipak, ako ovaj snimak pogleda novo-stari svetski šampion Vladimir Kličko možda ga pozove u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << konopce, a Srbija dobije šampiona sveta u plemenitoj veštini…


Više o incidentima na stadionu Crvene zvezde možete da pročitate OVDE.
hotsport.rs
The post NOKAUT: Navijač Zvezde bi mogao da izazove Klička? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.