Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA: Le Talek se oglasio posle ubistva u Čačku

Francuski internacionalac Damijen Le Talek oglasio se na društvenim mrežama nakon što je doneta odluka da meč u Čačku bude odložen.

Naime, Zajednica Superligaša odlučila je da utakmica između Borca i Crvene zvezde bude odložena nakon što je tokom noći u Čačku posle tuče dve grupe navijača stradao jedan navijač kluba iz Beograda.
UŽAS: Stradao navijač Zvezde, odložen meč u Čačku
Francuz je u objavi na tviteru bio veoma kratak:
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> – Meč je odložen, uz tužan emotikon pored objave što jasno govori kako se trenutno oseća.

REPRIZA ISTANBULA: Jedan navijač Zvezde ubijen, drugi ranjen

Match canceled ??
— Damien Le Tallec (@letallecdamien) April 23, 2016

Ekipa Crvene zvezde već se nalazi na putu ka Beogradu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložena utakmica između Borca i Crvene zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016

Zbog teškog inicdenta u Čačku gde je u tuči dve navijačke grupe stradao jedan navijač, odložen je meč između Borca i Crvene Zvezde..Portparolka Policijske uprave Čačak Biljana Nastić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je mladić koji je izgubio život preminuo u čačanskoj bolnici posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Tuga - Le Talek o odlaganju utakmice u Čačku... (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2016

Vezista Crvene zvezde žali zbog noćašnje tragedije u Čačku...Posle današnje šokantne vesti o ubistvu 21-godišnjeg navijača Crvene zvezde u tuči na gradskom trgu u Čačku i odlaganja utakmice između Borca i Zvezde, na Tviteru se oglasio fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek...On je izrazio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.