NETRPELJIVOST: Džajić i Čović se kulirali na komemoraciji!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NETRPELJIVOST: Džajić i Čović se kulirali na komemoraciji!

Nekadašnji saradnici FK Crvena zvezda okretali leđa jedan drugom na oproštaju od Srđana Kalembera, ali i krišom se pratili i osluškivali o čemu pričaju s drugima na Marakani.

Tačno tri godine nakon fizičkog obračuna na Marakani, Nebojša Čović i Dragan Džajić ponovo su se našli na mestu na kojem su i ušli u klinč. Povod je bio tužan - komemoracija Srđanu Kalemberu, jednom od osnivača KK >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crvena zvezda, koji je preminuo u 88. godini.

Čika Srđa

OPROŠTAJ OD LEGENDE ZVEZDE

Srđan Kalember ostaće upamćen kao jedan od osnivača Sportskog društva i Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Biranim rečima od njega se oprostio Petar Škundrić, prvi čovek SD Crvena zvezda.

- Srđan je obeležio jednu epohu stvaranja Zvezde i jedan je od utemeljivača savremene košarke u Jugoslaviji i Evropi - rekao je Škundrić.

Nebojša Čović je kazao da će klub ispuniti Srđanovu želju i njegovu dokumentaciju smestiti u klupski muzej.

Autor: Miloš Bjelinić,Foto: Nebojša Mandić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.