NE PROLAZI NI U TREĆOJ LIGI ŠPANIJE: Bivši štoper Zvezde bez angažmana u Granadi

Izvor: Kurir, 19.Avg.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE PROLAZI NI U TREĆOJ LIGI ŠPANIJE: Bivši štoper Zvezde bez angažmana u Granadi

Migel Arauho nije prošao probu u drugom timu španske Granade

Bivši fudbaler Crvene zvezde Migel Arauho nije prošao probu u drugom timu španske Granade, pa po svemu sudeći sledi povratak u rodni Peru.

Arauha je u Zvezdu doveo bivši sportski direktor Zoran Stojadinović, ali mladi štoper nije uspeo da se nametne šefu struke Slaviši Stojanoviću, dok je posle dolaska Nenada Lalatovića i definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispao iz konkurencije za prvi tim.

Mladi 19-godišnji štoper će sreću najverovatnije okušati u jednom od najtrofejnijih klubova iz Perua, Sporting Kristalu, gde će ponovo pokuašti da dokaže zbog čega su ga ne tako davno smatrali jednim od najtalentovanijih defanzivaca u zemlji.

Kurir sport / ideal.es
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.