Milijaš otkrio zašto se nije vratio u Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš otkrio zašto se nije vratio u Zvezdu

Iako se pisalo da se Nenad Milijaš vraća u Crvenu zvezdu, bivši kapiten crveno-belih, ipak, ostaje u Kini.

Iskusni vezista je u razgovotu za Mocart, otkrio da li je i koliko bio blizu dolaska u Beograd.

- Iskreno da vam kažem video sam gospodina Zvezdana Terzića u Moskvi,istog sekunda mi jeostavio mogućnost da se vratim, ali sam ja pošteno rekao da postoje male šanse. Iskreno, mnogo volim Zvezdu, ali mislim da sam mnogo bio u klubu što se igračke karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tiče. Realno, pitanje je da li bib mogao da budem na nivou koji svi od mene očekuju, a sa druge strane dao sam mnogo Zvezdi. Zveda sad ima dobru ekipu i veliko je pitanje da li sam im potreban. Odlučio sam se za Kinu, mada kada mi neko pomene Zvezdu - istakao je Milijaš.

On je istakao da je dobro razmislio gde će nastaviti karijeru.

- Veliki je problem što kada se ti vratiš u Crvenu zvezdu od tebe očekuju da predriblaš po nekoliko igrača i postigneš gol. Nisam se samo ja vraćao, imali su epizode Mrđa, Perović, Milovanović.  Prevelika su očekivanja i mnogo igrača pogreši što se uopšte vrati. Evo mog primera, kada sam se vratio mnogi su me savetovali da to ne radim. Pazi, govorim o ljudima koji vole Zvezdu. Ja se toga nisam plašio, mada sam imao teške trenutke, osporavanja svega onog što sam uradio pre toga.Ali sa tim se pomiriš. U Zvezdi se ne živi od prošlosti, od toga nema ništa.Ako odigraš dve loše utakmice- loš si. Iskreno, pojedinci su pogrešil što su se vraćali, a ja sam na druge strane bio najsrećeniji u karijeri kada sam se vratio - dodao je Milijaš.

Bivši igrač Vulverhemptona je dodao da se nada uspehu crveno-belih.

- Ne bih voleo da dođem u Zvezdu i da sedim na klupi. Nisam to voleo ni u školskom igralištu. Sportista, bilo da je mlad ili star, a nema želju da igra bolje da se ne bavi tim poslom. Kada bi došao u Zvezdu trudio bih se da što pre zaigram, da imam ulogu.  Ove godine možemo da napravimo ozbiljan rezultat. Navijački i igrački se nadam Ligi šampiona, ali i Liga Evrope bi bila top uspeh - zaključio je srpski fudbaler.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.