Marjanović: Teško protiv svojih

Izvor: B92, 17.Apr.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović: Teško protiv svojih

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović zadovoljan je trijumfom nad Mega Vizurom, ali da mu je žao što je tako dobro odigrao protiv bivšeg kluba.

Marjanović je boje Mege branio prošle sezone, a u četvrtom duelu dva tima ove sezone 'crveno-beli' su došli do četvrte pobede.

Najbolji u trijumfu sa 89:76 u trećem kolu Superlige Srbije bio je upravo centar Zvezde sa 21 poenom i 15 skokova, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << indeksom 37.

"Mnogo nam znači pobeda, posebno protiv ovakve ekipe. Generalno, krivo mi je što sam ovako igrao protiv ’svojih’. Ali, s druge strane je možda njima i drago što sam bio prošle godine bio kod njih i jer sam napredovao igrački“, istakao je Marjanović.

U sva četiri ovosezonska susreta izabranici Dejana Milojevića su dosta namučili ’crveno-bele’, a Marjanović ističe da u Superligi nema lakih protivnika.

"Teško je dobiti ovakvu ekipu. I kada smo bili kompletni, nismo baš ostvarili lake pobede, uvek smo igrali egal sa njima. Momci su mnogo napredovali, a Mega je sve veće i veće ime. Nijedna ekipa nije za potcenjivanje, maltene su u rangu sa nama, Partizanom i Radničkim. Takođe, Metalac i Borac su odlični na svom terenu, Crnokosa je ekipa koja se sjajno držala u Košarkaškoj ligi Srbiji, a FMP ima mlad tim sa dosta potencijala, maltene je kao Mega prošle godine“, naglasio je Marjanović.

Naredna utakmica ’crveno-bele’ čeka u subotu, kada u „Pioniru“ dočekuju Radnički, a već sledećeg četvrtka izabranike Dejana Radonjića očekuje najvažniji meč sezone, sa Cibonom u polufinalu ABA lige.

"Treba da se fokurisamo samo na utakmicu sa Radničkim, a o Ciboni ćemo lako posle“, rekao je Marjanović posle treće pobede Zvezde u Superligi Srbije.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stojanović: ''Možda smo imali i sreće'', Njeguš: ''Presekao nas gol''

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2014

Posle pobede Crvene zvezde u Novom Pazaru, treneri obe ekipe složili su se da su crveno-beli zasluženo došli do nove pobede.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.